ZAŠTO IZABRATI IGORA?

Ja sam frilenser koji se bavi izradom modernih, funkcionalnih web sajtova, web prodavnica, seo optimizacijom uz nezaobilazan grafički dizajn. Istražujem, analiziram i kreiram Vaše poslovanje na internetu.

Kvalitetnom i profesionalnom uslugom pomažem Vam da poboljšate svoj biznis. Pružam Vam podršku 24/7, ažuriram i održavam web sajt. Uspjeh vaših klijenata predstavlja i moj uspjeh. Izrađujem sajtove za svačiji budžet po savremenim standardima, visoke funkcionalnosti. Najbolju preporuku o meni predstavljaju sajtovi koji su osjetili moć optimizacije u smislu povećanja broja pregleda i pozicije na internet pretraživačima. Garantujem da ćete biti zadovoljni mojom uslugom.

Iza mog imena nalazi se:

WEB SAJT

Izrađujem moderne, funkcionalne, pregledne web sajtove koji omogućavaju da se vaš biznis unaprijedi i podigne na viši nivo. Web sajtom prezentujete Vašu kompaniju na najbolji mogući način.

WEB PRODAVNICE

Ne postoji kompanija koja nije osetila povećanu prodaju nakon izrade svoje internet prodavnice. Internet prodavnica je najefektniji način da se brzo povežete kako sa starim, tako i sa novim kupcima.

SEO

SEO optimizacija unapređuje poziciju sajta na internetu čime se povećava broj posjetilaca na vašem web sajtu i poboljšava se njegovo rangiranje od strane internet pretraživača.

GRAFIČKI DIZAJN

Bez vizuelnog identiteta, nema kvalitetnog marketinga a samim tim ni prepoznatljivosti na tržištu. Nudim Vam atraktivna grašička rješenja koja će Vas identifikovati i predstaviti na tržištu.

ŽELITE LI DA IMATE KVALITETN WEB SAJT?

JAVITE SE!